.

.

OBS: Observera att EJ UTHÄMTAT PAKET debiteras med 250 SEK.
Beställda varor förblir Alpacka Koncept egendom till full betalning för dessa har erhållits.
En skickad order innebär ett godkännande av nedan angivna villkor.

Leverans

Vi skickar våra produkter genom SCHENKER, POSTNORD, och DHL och övriga transportörer till en enda avgift av 49kr. 

Vårt mål är att skicka beställda varor senast nästa vardag efter att beställningen har gjorts. Vid valt betalningssätt förskottsbetalning skickar vi beställda varor när betalningen är gjord.

    -  Alla varor skickas inom eller utanför Sverige.

     -  Vi har ingen lägsta ordersumma, alla beställningar skickas till dig som kund.

    -  Alla priser är angivna i svenska kronor, US$, Euro och Brittiskt Pund. Moms (25%) ingår i priset.

   -  Alla varor som visas ska finnas i lager för omgående leverans, om inte så skickas alltid de varor som finns inne och du som kund informeras då om leveranstid för resterande varor och du har alltid rätt att avboka dessa.

  

Utlandsbeställning

Vill du beställa från något annat nordiskt land så kontakta oss först för information om fraktkostnad och leveranstid på info@alpackakoncept.se.

Ångerrätt / Byte

Om du ångrar eller vill byta en vara så ska den returneras inom 14 dagar från mottagandet. Det samma gäller om du enbart vill returnera en vara. Du står själv för returkostnaden. Varan ska vara i obrukat skick, kläder behöver ej vara i original påsen men de ska i så fall vikas och läggas i en ersättningspåse. Varorna ska emballeras på ett sådant sätt att de ej skadas i frakten. Returer skickas till Alpacka Koncept Nordic, Stridsvagnsvägen 8, 29139, Kristianstad. Har du frågor om returer så kontakta oss till info@alpackakoncept.se, tänk på att det kan vara bra att spara det emballage som varan kom i för eventuella returer. Återbetalning av en betald varas värde sker när Alpacka Koncept mottagit returen eventuellt med avdrag för uppkomna skador om sådana förekommer.

Reklamation

Om du vill reklamera en vara kontakta först Alpacka Koncept på 076-9684989 eller e-posta till info@alpackakoncept.se Alpacka Koncept står för returfrakten för reklamationer som överenskommits mellan Alpacka Koncept och kund om dessa återsänds på billigast möjliga vis eller enligt överenskommelse. Reklamerade varor ska om möjligt återsändas i det emballage de levererades i, om detta ej är möjligt eller fördyrande för frakten så ska varorna emballeras på ett sådant sätt att ytterligare skador ej uppkommer. Om en reklamerad vara visar sig vara felfri vid mottagandet så förbehåller sig Alpacka Koncept rätten att debitera kunden fraktkostnaden alternativt dra av den kostnaden från det belopp som skall återbetalas till kund för returnerad vara. Inga reklamationer godkänns för varor där råd för skötsel/bruksanvisning ej har följts.