.

Deal

Baby Alpacka långa strumpor - beige

275,00 Kr
249,00 Kr Spara 26,00 Kr
Inkl. moms

Våra Alpacka x-faktor strumpor är speciellt framställda för diabetiker, för dig med fötter som är mer känsliga för skav, blåsor, sårbildningar eller för dig som fryser mycket under den kalla säsongen.

Unisex Baby Alpacka långa strumpor tillverkad i speciell blandning för diabetiker eller för dem som fryser i fötterna

Våra Alpacka x-faktor strumpor är speciellt framställda för diabetiker, för dig med fötter som är mer känsliga för skav, blåsor, sårbildningar eller för dig som fryser mycket under den kalla säsongen. De är väldigt mjuka och har ett hudvänligt material, tillverkat utan sömmar eller åtsittande kraft.


Våra Alpacka x-faktor strumpor har tillverkas med både naturliga och mikrofiber för att övervaka tryck och fukt. De har naturliga antimikrobiell egenskaper på grund av dess komposition: 47% Alpackafiber som hämmar mottaglighet för infektioner och svampsjukdomar, vilket gör dem passande för resor eller vid vistelse i varma områden.


Tack till Alpackafibers naturliga mikroskopiska luftfickor* får du en behaglig temperatur i alla väder, även på sommar! och håller dina fötter torra.


Våra Alpacka x-faktor strumpor från Alpacka Koncept är skapade för att förbättra blodcirkulationen. De är stickade i platt "jersey" mönster för att förebygga skador som kan orsakas av friktion.


De har framställs för att ge en hög komfort och skydda dig mot potentiella hudbesvär. De är extra långa - fram till knäna - och sitter uppe utan tryck och har inga sömmar eller veck som orsakar skavsår.


*De naturliga egenskaper av Alpacka fiber kommer från en lång anpassning av denna art i Andernas i Sydamerika.

Beställ nu

Storlek

Samla poäng

redeem
Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 24 lojalitetspoäng . Din varukorg kommer att innehålla totalt 24 poänger som kan konverteras till en kupong på 6,00 Kr .


Liknande produkter: