.

Deal

Underställ set ull/silke dam - ljusgrå

998,00 Kr
950,00 Kr Spara 48,00 Kr
Inkl. moms

Passa på vårt erbjudande och få  48kr  rabatt när du köper hela sättet!

En underbar blandning av ekologisk ull och silke. Tillgängligt från XS till 3XL (34-48).

Behagligt varmt, ultra-mjuk blandning av 70% ull och 30% silke. Sömlös

Råvaran.  The Mulberry silke odlas i Indien och blandas med vår australiensiska merino organic fårull.

Egenskaper: Vår Living Ull / Silke är speciellt hygroskopisk och andas på samma gång. Det håller dig varm och kan tvättas i maskin i 30 ° (ull cykel) med en mild tvättmedel. Kvaliteten kommer att hålla längre än vanlig ull.

Tillverkningsvillkor: Vår ull är hand klippt och bearbetas utan användning av kemikalier. Användning av enzymer är ofarliga och baserade på naturliga tillsatser. Vi lägger speciell uppmärksamhet att de socioekonomiska och ekologiska standarderna följs.

Tillverkningsprocess: Vi behandlar vår Virgin Ull med enzymer, däremot använder vi bara naturliga såsom papaya och sockerrör. Båda kan jämföras med de enzymer som används i produktionen av surdegen när man gör bröd. Den naturliga struktur av denna ull förblir orörd. Vi vill inte behandla fibrerna med kemiska tillsatser, heller. Vår enzymer löses på ett naturligt sätt genom värme och utan kemikalier. Som ett resultat av att blanda vår Living Ull med silke är att det är lämpligt för personer som lider av allergier och känslig hud.

Produktionsanläggning: Vi får vår merinoull från Australien. Vår silke produceras i Indien där det blandas med ull. Ullen används sedan för att tillverka textilier just där i Indien.

Beställ nu

Storlek

Samla poäng

redeem
Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 95 lojalitetspoäng . Din varukorg kommer att innehålla totalt 95 poänger som kan konverteras till en kupong på 23,75 Kr .


Liknande produkter: