.

Ull och Silke underställ - Malve

823,00 Kr
Inkl. moms

75SEK RABATT ingår i priset!

En underbar blandning av ekologisk ull och silke. Tillgängligt från XS till 3XL (34-48).

Storlek

Beskrivning

75SEK RABATT ingår i priset!

Behagligt varmt, ultra-mjuk blandning av 70% ull och 30% silke.

Råvaran: Mulberrys silken odlas i Indien och blandas med vår australiensiska
merino ekologisk fårull.

Egenskaper: Vår ull/silke är speciellt hygroskopisk och andas på samma gång. Det håller dig varm och kan tvättas i maskin i 30° (ullcykel program) med en mild tvättmedel. Kvaliteten kommer att hålla längre än vanlig ull.
Tillverkningsvillkor: Vår ull är hand klippt och bearbetas utan användning av kemikalier. Användning av enzymer är ofarliga och baserade på naturliga tillsatser. Vi lägger speciell uppmärksamhet att de socioekonomiska och ekologiska standarderna följs.
Tillverkningsprocess: Vi behandlar vår Virgin Ull med enzymer, däremot använder vi bara naturliga såsom papaya och sockerrör. Båda kan jämföras med de enzymer som används i produktionen av surdegen när man gör bröd. Den naturliga struktur av denna ull förblir orörd. Vi vill inte behandla fibrerna med kemiska tillsatser, heller. Vår enzymer löses på ett naturligt sätt genom värme och utan kemikalier. Som ett resultat av att blanda vår Living Ull med silke är att det är lämpligt för personer som lider av allergier och känslig hud.
Produktionsanläggning: Vi får vår merinoull från Australien. Vår silke produceras i Indien där det blandas med ull. Ullen används sedan för att tillverka textilier just där i Indien.
Läs mer

Produktdetaljer

Ny

Skötselråd

Skötselråd

När du tvättar våra ull- och silkeunderställ är det viktigt att vara extra försiktig för att undvika skador.

Börja med att kolla plaggets skötseletikett för instruktioner. I allmänhet är det bäst att handtvätta plagget med ett skonsamt tvättmedel som är formulerat för ömtåliga tyger.

  • Fyll ett handfat eller ett handfat med kallt eller ljummet vatten och tillsätt några droppar av vårt tvättmedel för ull och fintvätt.
  • Svep runt underkläderna i vattnet och skölj sedan med kallt vatten, använd gärna vår miljövänlig sköljmedel.
  • Krama försiktigt ut överflödig fukt, lägg sedan plagget plant på en ren, torr handduk och rulla ihop det för att hjälpa till att absorbera den återstående vätskan.
  • Rulla ut handduken och forma om plagget innan det lufttorkas.
  • Strykning rekommenderas inte för ull- och sidenunderkläder.
Dela