.

Undertröja ull/silke dam - svart

Leggings ull/silke dam - ljusgrå

En underbar blandning av ekologisk ull och silke. Tillgängligt från XS till 3XL (34-48).

449,00 Kr
Inkl. moms Levereras imorgon
Storlek
Kvantitet
Finns i lager

Beskrivning

EKOLOGISKA UNDERSTÄLL SOM HÅLLER VÄRMEN,
ANDAS OCH HÅLLER DIG TORR 

Tillverkad av ekologisk ull och silke.

Råvaran: Mulberrys silken odlas i Indien och blandas med vår australiensiska
merino ekologisk fårull.

Egenskaper: Vår ull/silke är speciellt hygroskopisk och andas på samma gång. Det håller dig varm och kan tvättas i maskin i 30° (ullcykel program) med en mild tvättmedel. Kvaliteten kommer att hålla längre än vanlig ull.
Tillverkningsvillkor: Vår ull är hand klippt och bearbetas utan användning av kemikalier. Användning av enzymer är ofarliga och baserade på naturliga tillsatser. Vi lägger speciell uppmärksamhet att de socioekonomiska och ekologiska standarderna följs.
Tillverkningsprocess: Vi behandlar vår Virgin Ull med enzymer, däremot använder vi bara naturliga såsom papaya och sockerrör. Båda kan jämföras med de enzymer som används i produktionen av surdegen när man gör bröd. Den naturliga struktur av denna ull förblir orörd. Vi vill inte behandla fibrerna med kemiska tillsatser, heller. Vår enzymer löses på ett naturligt sätt genom värme och utan kemikalier. Som ett resultat av att blanda vår Living Ull med silke är att det är lämpligt för personer som lider av allergier och känslig hud.
Produktionsanläggning: Vi får vår merinoull från Australien. Vår silke produceras i Indien där det blandas med ull. Ullen används sedan för att tillverka textilier just där i Indien.
Läs mer

Produktdetaljer

091-light grey mélange
99 objekt

Datablad

Material
70% ekologisk merino ull och 30% silke
Stilar
Baskläder
Egenskaper
Lätt vikt
Ny

Betyg (0)