.

Ekologisk Tvätt Paket!

Tvättnötter Erbjudande!

Tvättnötter Erbjudande. Tvättnötter Kampanj. Månadserbjudande: 1kg Tvättnötter + 250gr Bikarbonat (vit tvätt) + 2 Tvättpåse

199,00 Kr
Inkl. moms Levereras imorgon
Kvantitet
Finns i lager

Beskrivning

Tvättnötter Erbjudande. Tvättnötter Kampanj.

Passa på vårt månadserbjudande och gynna miljön och din hälsa genom att tvätta med väl provade, effektiva tvättnötter!

Dosering: Lägg till 4-6 hela tvättnötter i tvättpåsen och sen inne i tvättmaskinen tillsammans med tvätten.

Kör hela programmet!
Lägg till en matsked bikarbonat enbart till vit tvätt eller till ljusa kläder.

Tips: Lägg till några droppar av eterisk olja i sköljning fack så att tvätten blir väldoftande på ett miljövänligt och hälsosamt sätt!

Obs: Samma tvättnötter kan användas vid högst till 3 tvättar.

Kommentarer: själv har jag använt tvättnötter i flera år och är ganska nöjd med dem. Jag älskar ideén att tvätta med en 100% ekologisk tvättmedel. Har haft mer nyttja av dem för mina barns kläder vilka har ALLTID blivit mjuka och fräscha!


Doften på kläderna efter att man tvättat med nötterna blir så neutralt och fräsch så att man vänjer sig med den! Några av mina kunder tycker däremot att kläderna får en doft som liknas ättika. Jag själv har inte upplevt det men om DU skulle känna detsamma då rekommenderar jag att använda 2-3 mindre nötter vid tvätten och lägga till eterisk olja (citron, lavendel eller eucalyptus) vid sköljningen.


Om du vill ha en mer exakt dosering eller använda tvättnötter för att rengöra i hemmet då ska du koka 250gr tvättnötter i en liter vatten. Koka under 5 min. Låt vätska kallnas och sen sila den för att vidare spara i en flaska. Förvara den i ett mörkt ställe. Du kan använda en 1/2 matsked av denna preparat till en vanlig tvätt. Samma dosering för att rengöra hela huset!


Ett kilo tvättnötter varar omkring 60 tvättar där genomsnitt vikt på tvätten är 7kg.

Om du skulle uppleva att din vit tvätt inte är riktigt vit rekommenderar jag att använda väteperoxid vatten (9%) (ett miljövänligt, nedbrytbart ämne), en halv matsked ska det räcka för en vanlig tvätt. Detta ska läggas till i tvättmedelfacket tillsammans med bikarbonat. Tvätten blir riktigt vit!

Läs mer

Produktdetaljer

21 objekt
Ny

Betyg (0)

I samma kategori