Varm undertröja - Malve

Ny

En underbar blandning av ekologisk ull och siden. Tillgängligt från XS till 2XL.

Mer detaljer

399,00Kr

Lägg till i önskelistan

Payments
Payments
Betala från 205,00Kr / månad

Datablad

Material 70% Ekologisk råull, 30% Silke
Stilar Basic
Egenskaper Lätt vikt

Mer info

Behagligt varmt, ultra-mjuk blandning av 70% ull och 30% silke. Sömlös

Råvaran: Mulberrys silken odlas i Indien och blandas med vår australiensiska merino organic fårull.

Egenskaper: Vår Living Ull / Silke är speciellt hygroskopisk och andas på samma gång. Det håller dig varm och kan tvättas i maskin i 30 ° (ull cykel) med en mild tvättmedel. Kvaliteten kommer att hålla längre än vanlig ull.

Tillverkningsvillkor: Vår ull är hand klippt och bearbetas utan användning av kemikalier. Användning av enzymer är ofarliga och baserade på naturliga tillsatser. Vi lägger speciell uppmärksamhet att de socioekonomiska och ekologiska standarderna följs.

Tillverkningsprocess: Vi behandlar vår Virgin Ull med enzymer, däremot använder vi bara naturliga såsom papaya och sockerrör. Båda kan jämföras med de enzymer som används i produktionen av surdegen när man gör bröd. Den naturliga struktur av denna ull förblir orörd. Vi vill inte behandla fibrerna med kemiska tillsatser, heller. Vår enzymer löses på ett naturligt sätt genom värme och utan kemikalier. Som ett resultat av att blanda vår Living Ull med silke är att det är lämpligt för personer som lider av allergier och känslig hud.

Produktionsanläggning: Vi får vår merinoull från Australien. Vår silke produceras i Indien där det blandas med ull. Ullen används sedan för att tillverka textilier just där i Indien.

Omdömen

Skriv din recension

Varm undertröja - Malve

Varm undertröja - Malve

En underbar blandning av ekologisk ull och siden. Tillgängligt från XS till 2XL.

Skriv din recension

30 other products in the same category: