Bästsäljare

Tillverkare

Inga tillverkare

Nyheter

  • Handgjord virkad väst
    Handgjord virkad väst

    Vacker handgjord virkad väst, gjord av 100% naturlig rå bomull med två...

    350,00Kr

Extrapriser

Leverantörer

Inga leverantörer

Taggar

Vårt KonceptAlpacka Koncept är namnet på verksamheten som sysslar med tillverkning, importation och försäljning av naturmaterial,  ekologiska, miljövänliga och handgjorda produkter. Vårt lager ligger  i den vackra staden Kristianstad, Skåne, Sverige.

Vårt mål är att erbjuda produkter som tillverkas under förhållanden som gynnar både miljön och oss människor. Det är därför som mycket av det material vi kommersialiserar är ekologisk certifierad av internationella organisationer.

Vårt mål på lång sikt är att utvidga vår produktkatalog samtidigt som vi behåller vår filosofi och etik så att de kan möta efterfrågan från våra kunder. Vår vision är att bidra i större omfattning för utvecklingen av små samhällen i Sydamerika och andra delar av världen.

Vi tror att det bästa sättet att  upprätthålla en balans i naturen  är genom att visa hänsyn till vår moderjord. Genom att försöka att vara säkra på att processen av tillverkningen sker utan hot varken för vår planet eller dess levande invånare tar vi ett stort steg mot en hållbart framtid.

Vi hoppas att ni njuter av våra produkter som är tillverkade med miljömedvetenhet, hållbarhet och kärlek.

Med evig kärlek,

Fabiola_Lau_De_Karlsson

Fabiola_Lau_De_Karlsson

E-Commerce Manager | Web Developer

Alpacka Koncept är en del av firman DITTOO vilket sysslar med webbbutveckling och e-Handel.