Bästsäljare

Tillverkare

Inga tillverkare

Nyheter

  • Handgjord virkad väst
    Handgjord virkad väst

    Vacker handgjord virkad väst, gjord av 100% naturlig rå bomull med två...

    350,00Kr

Extrapriser

Leverantörer

Inga leverantörer

Taggar

Frakt och Returer

Leverans

Vi skickar våra produkter genom SCHENKER, POSTNORD, DHL och övriga företag. Vi bjuder på FRI FRAKT i hela landet på minsta beställning av 999kr (omk. 120$ eller 100Euro eller 90 Britiska pund).

Vårt mål är att skicka beställda varor senast nästa vardag efter att beställningen har gjorts. Vid valt betalningssätt förskottsbetalning skickar vi beställda varor när betalningen är gjord.

    -  Alla varor skickas inom eller utanför Sverige.

    -  Vi har ingen lägsta ordersumma, alla ordrar skickas till dig som kund.

    -  Alla priser är angivna i svenska kronor, US$, Euro och Britisk Pound. Moms (25%) ingår i priset.

   -  Alla varor som visas ska finnas i lager för omgående leverans, om inte så skickas alltid de varor som finns inne och du som kund informeras då om leveranstid för restade varor och du har alltid rätt att avboka dessa.

Utlandsbeställning

Vill du beställa från något annat nordiskt land så kontakta mig först för information om fraktkostnad och leveranstid på info@alpackakoncept.se eller ring oss till 044-210027 eller lämna ett meddelande till 076-9684989.

Ångerrätt / Byte

Om du ångrar eller vill byta en vara så ska den returneras inom 14 dagar från mottagandet. Det samma gäller om du enbart vill returnera en vara. Du står själv för returkostnaden. Varan ska vara i obrukat skick, kläder behöver ej vara i originalpåsen men de ska i så fall vikas och läggas i en ersättningspåse. Varorna ska embaleras på ett sådant sätt att de ej skadas i frakten. Returer skickas till Alpacka Koncept, Bernhard Olrichs Väg 7 29163, Kristianstad. Har du frågor om returer så kontakta mig på 076-9684989 eller e-posta till info@alpackakoncept.se, tänk på att det kan vara bra att spara det emballage som varan kom i för eventuella returer. Återbetalning av en betald varas värde sker när Alpacka Koncept mottagit returen eventuellt med avdrag för uppkomna skador om sådana förekommer.

Reklamation

Om du vill reklamera en vara kontakta först Alpacka Koncept på 076-9684989 eller e-posta till info@alpackakoncept.se Alpacka Koncept står för returfrakten för reklamationer som överenskommits mellan Alpacka Koncept och kund om dessa återsänds på billigast möjliga vis eller enligt överenskommelse. Reklamerade varor ska om möjligt återsändas i det emballage de levererades i, om detta ej är möjligt eller fördyrande för frakten så ska varorna embaleras på ett sådant sätt att ytterligare skador ej uppkommer. Om en reklamerad vara visar sig vara felfri vid mottagandet så förbehåller sig Alpacka Koncept rätten att debitera kunden fraktkostnaden alternativt dra av den kostnaden från det belopp som skall återbetalas till kund för returnerad vara. Inga reklamationer godkänns för varor där råd för skötsel/bruksanvisning ej har följts.

.:: Beställda varor förblir Alpacka Koncept egendom till full betalning för dessa har erhållits.

.:: En skickad order innebär ett godkännande av ovan angivna villkor.

OBS: Observera att EJ UTHÄMTAT PAKET debiteras med 250 SEK.

*Alpacka Koncept organisationsnummer är SE760912266301