.

Body sugaring - Sockervax för hemmabruk 700g

299,00 Kr
Inkl. moms

100% naturligt och veganskt sockervax för hemmabruk - stor förpackning!

Sockervaxa hemma med Body Sugaring

Sugering, eller sockervaxning, är en skonsam hårborttagningsmetod som blivit mycket populär. Dels pga. att den minskar risken för irriterad hud och inåtväxande hårstrån, dels för att resultat blir väldigt proffsigt och håller länge.

I det här kittet får du allt du behöver för att komma igång och vaxa själv hemma. Instruktioner medföljer i förpackningen. 

100% naturligt och veganskt sockervax. 

Body Sugaring produceras i Malmö med svenskt socker som huvudingrediens och med ekologisk citronsaft. Body Sugaring har ett helhetstänk av både ingredienser och miljö. 

Så här enkelt vaxar du:

Sockervaxet värms upp i mikrovågsugnen till det har fått en trögflytande konsistens. Rör runt med spalten för att se att rätt konsistens och temperatur uppnåtts. Testa alltid på ett litet område på handen innan du applicerar det på kroppen.

Sockret appliceras mothårs och rycks av medhårs med hjälp av stripes. Både stripes och remsor kan sköljas av med varmt vatten och återanvändas.

Det här ingår i ditt kit för sockervaxning hemma

700 gram sockervax

10 remsor

5 spatlar.

Kom ihåg att eftersom sockervaxet består av endast naturliga ingredienser kan både färg och fasthet skilja något. 

Innehåll Body sugaring sockervax 700g

Svenskt socker, vatten, ekologisk citronsaft, ekologisk kokosolja

Beställ nu

Samla poäng

redeem
Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 29 lojalitetspoäng . Din varukorg kommer att innehålla totalt 29 poänger som kan konverteras till en kupong på 7,25 Kr .


Liknande produkter: