.

  • -26,00 Kr
Alpacka diabetsstrumpor tillverkad i speciell blandning

Baby Alpacka långa strumpor - charcoal

Våra Alpacka x-faktor strumpor är speciellt framställda för diabetiker, för dig med fötter som är mer känsliga för skav, blåsor, sårbildningar eller för dig som fryser mycket under den kalla säsongen.

249,00 Kr Spara 26,00 Kr
275,00 Kr
Inkl. moms Levereras imorgon
Storlek
Kvantitet
Finns i lager

Beskrivning

Alpacka x-faktor tillverkad i speciell blandning

Våra Alpacka x-faktor strumpor är speciellt framställda för diabetiker, för dig med fötter som är mer känsliga för skav, blåsor, sårbildningar eller för dig som fryser mycket under den kalla säsongen. De är väldigt mjuka och har ett hudvänligt material, tillverkat utan sömmar eller åtsittande kraft.

Våra Alpacka x-faktor strumpor har tillverkas med både naturliga och mikrofiber för att övervaka tryck och fukt. De har naturliga antimikrobiell egenskaper på grund av dess komposition: 47% Alpackafiber som hämmar mottaglighet för infektioner och svampsjukdomar, vilket gör dem passande för resor eller vid vistelse i varma områden.

Tack till Alpackafibers naturliga mikroskopiska luftfickor* får du en behaglig temperatur i alla väder, även på sommar! och håller dina fötter torra.

Våra Alpacka x-faktor strumpor från Alpacka Koncept är skapade för att förbättra blodcirkulationen. De är stickade i platt "jersey" mönster för att förebygga skador som kan orsakas av friktion.

De har framställs för att ge en hög komfort och skydda dig mot potentiella hudbesvär. De är extra långa - fram till knäna - och sitter uppe utan tryck och har inga sömmar eller veck som orsakar skavsår.

*De naturliga egenskaper av Alpacka fiber kommer från en lång anpassning av denna art i Andernas i Sydamerika.

Läs mer

Produktdetaljer

LAN-005
24 objekt

Datablad

Längd
Extra långa
Vikt
Normal - Medium vikt
Material
48% Alpacka, 40% Akryl, 8% Nylon, 4% Elastan
Stilar
Hälsa
Egenskaper
Speciell framställd för känslig hud.
Ny

Betyg (0)