.

Alpacka Raggsockor - grå (stl 36-45)

225,00 Kr
Inkl. moms

Exklusiva Alpacka raggsockor från välkända Peruanska firman Lancaster.

NU med lite mer Alpackafiber: 44%, Bästa Vinter Strumpor!!!

Alpacka Raggsockor

Tillverkad av alpacka ull, dessa strumpor är mycket varma men ändå förvånansvärt mjuk och bekväm. De är skapade för att vara länge och därför kan tvättas i maskin och torktumlas.

Strumporna "andas" genom sitt speciellt design, vilket gör att luften fungera som isolering för att hålla fötterna varma, torra och luktfria. Designad för att vara den varmaste och mest bekväma alpacka strumpor som finns i marknaden! Perfekt för utomhus sporter som skidåkning, jakt, vandring, vinter fiske, jogging, etc. 

 

Material: 44% alpacka, 36% akryl, 20% nylon. En smart blandning som gör att dina strumpor varar längre, kan tvättas i maskin och anpassar sig till dina fötters form.

 

Skotselråd: Strumporna kan tvättas i tvättmaskin med avigsidan ut i max. 40 grader, torktumlas i medel temperatur, ej blekmedel, ej sköljmedel. Om du vill att dina strumpor ska vara i flera vintersäsonger rekommenderar vi handtvätt!.

Beställ nu

Storlek

Samla poäng

redeem
Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 22 lojalitetspoäng . Din varukorg kommer att innehålla totalt 22 poänger som kan konverteras till en kupong på 5,50 Kr .


Liknande produkter: