.

Jul Nallebjörn -32cm- Vit

Jul Nallebjörn -32cm- Vit

Handgjord Alpacka Nallebjörn i 100% Alpackaskinn (vuxen kvalité). Detta underbara gosedjur passar perfekt som julklapp för alla åldrar. Otroligt mjuk och skön, allergivänlig!

450,00 Kr
Inkl. moms Levereras imorgon
Kvantitet
Finns i lager

Beskrivning


Alpacka Nallebjörn - 32cm höjd

En samling av härliga gosedjur, speciellt framställda för dessa gosestunder då du behöver lite värm eller bara vill ha en ömsint kram ;-)  Dessa gosiga kramdjur ingår i vår samling med vackra, exklusiva Alpacka leksaker. Perfekta för barn eller vuxna som är allergiska mot andra fibrer.

Våra gosedjur är mest till för dekoration eller lätt användning. Detta betyder inte att du inte kan använda dom, tvärtom! Men till skillnad från vissa fårskinn behöver alpackaskinnen lite mera omvårdnad när det gäller skötseln.

Våra päls produkter, såsom: tofflor, mattor, kuddöverdrag, gosedjur och accessoarer är 100%ekologiska, dom innehåller inga farliga kemikalier. Nästan alla produkter är tillverkade i sina naturliga nyanser. I vissa fall färger vi pälsen till svart och grå men detta gäller enbart till mattorna och kuddar.

 

Skötselråd

Tvättas absolut INTE i tvättmaskin! För att göra rent din päls/skinn ordentligt kommer du att behöva skicka in det till en professionell pälsmakare om DET ÄR DIN MATTA du vill rengöra.

För övriga produkter går det bra att borsta den med en hårborste, detta funkar bra när den blivit tovig eller trasslig av användning. Vid spill eller fläckar, dutta av med en lösning av mild tvål och vatten.

Använd inte så mycket vatten så att lädret blir blött. Om du någon gång då och då använder lite talk och borstar / skakar sen av det, kommer din skinn att hålla sig väldoftande längre.

 

Observation

Det kan förekomma vissa avvikelser i den "blandade nyanser".

Läs mer

Produktdetaljer

3 objekt
Ny

Betyg (0)