.

Jul Nallebjörn (20cm)

290,00 Kr
Inkl. moms

Alpacka Nallebjörn tillverkad i 100% Baby Alpaca skinn. Helt tillverkad för hand under rättvisa förhållanden.

Ge en omtänksam och fin present till den speciella personen <3

Beskrivning

Alpaca Nallebjörn - 20cm höjd

En samling av härliga gosedjur, speciellt framställda för dessa gosestunder då du behöver lite värme eller bara vill ha en ömsint kram ;-)  Dessa gosiga kramdjur ingår i vår samling med vackra, exklusiva alpacka leksaker. Perfekta för barn eller vuxna som är allergiska mot andra fibrer.

Våra gosedjur är mest till för dekoration eller lätt användning. Detta betyder inte att du inte kan använda dom, tvärtom! Men till skillnad från vissa fårskinn behöver alpackaskinnen lite mera omvårdnad när det gäller skötseln.

 

Våra päls produkter, såsom: tofflor, mattor, kuddöverdrag, gosedjur och accessoarer är 100% ekologiska, dom innehåller inga farliga kemikalier. Nästan alla produkter är tillverkade i sina naturliga nyanser. I vissa fall färger vi pälsen till svart och grå men detta gäller enbart till mattorna och kuddar.Skötselråd
Tvättas absolut INTE i tvättmaskin! För att göra rent din päls/skinn ordentligt kommer du att behöva skicka in det till en professionell pälsmakare /päls varuhandlare om DET ÄR DIN MATTA du vill rengöra. För övriga produkter går det bra att borsta den med en hårborste, detta funkar bra när den blivit tovig eller trasslig av användning. Vid spill eller fläckar, dutta av med en lösning av mild tvål och vatten. Använd inte så mycket vatten så att lädret blir blött. Om du någon gång då och då använder lite talk och borstar/skakar sen av det, kommer din skinn att hålla sig väldoftande längre.Observation

Det kan förekomma vissa avvikelser i den "blandade nyanser".

Läs mer

Produktdetaljer

AK-APTB20AC

Datablad

Höjd
20 cm
Bredd
12 cm
Djup
5 cm
Vikt
75 gr.
Material
Alpacka Päls
Stilar
Gosedjur
Egenskaper
Antiallergisk fyllning
Ny

Skötselråd för Alpacka skinnprodukter

1. Handtvätt försiktigt gosedjuret i kallt vatten.

2. Använd ett milt rengöringsmedel och använd inte blekmedel.

3. Skölj noga med kallt vatten och krama försiktigt ur överflödigt vatten.

4. Låt gosedjuret lufttorka genom att lägga det på en ren handduk.

5. När den är torr, borsta pälsen lätt med en mjuk borste eller kam.

6. Använd vid behov en luddrulle för att ta bort eventuellt överblivet ludd eller skräp.

7. Förvara gosedjuret på en sval, torr plats borta från direkt solljus.

8. Om du vill få dina pälsprodukter att dofta fräscht, prova att ibland applicera lite talkpulver.

Talkpulver är en starkt rekommenderad produkt för användning på pälsalpackaprodukter. Det hjälper inte bara till att hålla pälsalpackaprodukterna rena och fräscha, det förhindrar också överdriven avfall av päls. Talkpulver hjälper till att minska mängden smuts, damm och oljor som samlas på pälsalpackaprodukterna, samtidigt som det ger en skyddande barriär mot vatten och annan fukt. Detta gör den idealisk för användning på pälsalpackaprodukter som tenderar att vara mer känsliga för slitage. Dessutom hjälper talkpulver till att ge en mjuk och lyxig känsla till pälsalpackaprodukterna. Talkpulver är ett utmärkt och kostnadseffektivt val för att hålla pälsalpackaprodukter på bästa sätt.

Tillbehör

Tvätta gärna dina Alpacka kläder med dessa miljövänliga och skumsamma tvättmedel! Dina Alpacka produkter kommer att vara längre och i fint skick!

Dela