.

Äkta Pälsmössa i BabyAlpackaskinn - naturlig dark fawn

750,00 Kr
Inkl. moms

Pälsmössa i äkta Baby Alpackapäls.

Pälsmössa i äkta Baby Alpackaskinn

Material

100% Baby Alpackapäls / Alpackaskinn (för den delen där mössan är dekorerad med pälsen).

Ytterfoder: Syntetisk i vinröd färg.

Innerfoder: Syntetisk i svart färg.

Storleksguide (dam)

EU vuxen standard.

 

Viktig information

Skinnen som används för att tillverka alla våra pälsprodukter kommer från djur som inte alls har plågats för att få deras skinn. Våra päls produkter, såsom: tofflor, mattor, kuddöverdrag, gosedjur och accessoarer är miljövänliga, de innehåller inga farliga kemikalier. Nästan alla produkter är tillverkade i sina naturliga nyanser. I vissa fall färger vi pälsen till svart och grå, men detta gäller enbart till mattor och pälskuddar.

 

Skötselråd

.:: Tvättas absolut INTE i tvättmaskin!

.:: För att göra rent din päls/skinn ordentligt kommer du att behöva skicka in det till en professionell pälsmakare eller pälsvaruhandlare om det är din matta du vill rengöra.

.:: För övriga produkter går det bra att borsta den med en hårborste, detta funkar bra när den blivit tovig eller trasslig av användning.

.:: Vid spill eller fläckar, dutta av med en lösning av mild tvål och vatten. Använd inte så mycket vatten att lädret blir blött.

.:: Om du någon gång då och då använder lite talk och borstar/skakar sen av det, kommer ditt skinn att hålla sig väldoftande längre.

Beställ nu

Samla poäng

redeem
Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 75 lojalitetspoäng . Din varukorg kommer att innehålla totalt 75 poänger som kan konverteras till en kupong på 18,75 Kr .


Liknande produkter: